Obligaties

Een roeivereniging heeft altijd geld nodig. Dat geldt zeker voor een beginnende! We werken nu met een heel beperkte begroting, maar we maken we in het begin toch al veel kosten. Dat kan nog allemaal niet uit de contributie, zeker niet zolang deze nog maar € 25.- per jaar bedraagtDenk aan het bouwen van een website,  ledenwerf-acties kosten geld, etc. En ondanks dat andere roeiverenigingen ons veel boten schenken, moeten er straks substantiële investeringen in vloot en huisvesting gedaan worden. Het is absoluut nodig om daar nu al middelen voor te reserveren.
Vandaar dat we een dringend beroep doen op leden en sympathisanten om in te tekenen op onze obligatielening.


Omdat het voor een goed doel is, is het financieel geen optimale investering. Zo bedraagt de rente die je ontvangt, 0%.  Wel krijg je na verloop van tijd, als we een goed draaiende vereniging zijn, je investering van € 250,- of € 500 per obligatie, weer terug. Voor meer info: zie het reglement dat hieronder is te downloaden.
Wil je intekenen op één of meerdere obligaties, neem dan contact op met Ted Bosman, penningmeester van RV De Waal (tedbosman@gmail.com)

 
 
 

Contact

Inloggen