Word nu lid!

Ben je een liefhebber van roeien of wil je de sport wel eens leren kennen? Meld je dan aan als lid van Roeivereniging De Waal. Vanaf de opening op 28 maart 2016 roeien wij in hartje stad op de Spiegelwaal

We hebben op dit moment ruimte voor ervaren leden die met ons mee willen roeien en willen helpen de vereniging verder op te bouwen

Ook beginnende roeiers verwelkomen we graag. Door de grote animo is het mogelijk dat de eerst volgende beginnerscursus al vol zit. Je komt dan na aanmelding automatisch op de wachtlijst voor de volgende beginnerscursus.

Word nu lid en help ons RV de Waal verder op te bouwen tot een bloeiende roeivereniging welke past bij de stad Nijmegen!
 

Nadere informatie
We maken bij het lidmaatschap onderscheid tussen jeugd, gevorderden en beginners

Jeugd (12 t/m18 jaar):
Op dinsdag 18:30 uur en op zondag 11:00 uur roeien onze jeugdgroepen. Je dient minimaal 12 jaar oud te zijn en je zwemdiploma te hebben om te mogen roeien. De trainingen worden gegeven door ervaren coaches van de vereniging. Voor 2018 geldt dat je een entreebijdrage van €50,- betaalt plus de jaarcontributie van €200,- (naar rato afhankelijk van het moment dat je lid wordt).

Gevorderden:
Als ervaren roeier word je direct lid van de vereniging en kijken we in overleg bij welke ploeg/trainingsgroep je kunt gaan deelnemen. Voor 2018 geldt dat je een entreebijdrage van €75,- betaalt plus de jaarcontributie van €300,-(naar rato afhankelijk van het moment dat je lid wordt).

Beginners:
Als beginnende roeier start je met een proeflidmaatschap en neem je deel aan een roeicursus van 3 maanden waarbij je op eens per week, op een vast moment en met een vaste groep, de beginselen van het roeien leert. Voor de eerste cursus is er de keuze tussen roeien op zaterdag of op zondag. De kosten voor de beginnerscursus bedragen €100,-.  Na deze proefperiode besluit je of je definitief lid wordt van de vereniging. Je betaalt dan geen entreebijdrage en betaalt vanaf dat moment de jaarcontributie van €300,- (naar rato afhankelijk van het moment dat je lid wordt).
LET OP: Op dit moment is er een wachtlijst voor beginnende roeiers. Voor de beginnerscursus is de capaciteit beperkt omdat we het belangrijk vinden dat iedereen goed begeleid wordt. Je kunt je dus wel inschrijven, je ontvangt dan bericht dat je op de wachtlijst bent geplaatst en krijgt weer bericht als er plek is.

Twijfel je of je je als beginner of gevorderde in moet schrijven? Heb je anderen vragen of wil je meer informatie? Richt je dan tot:

Filip Borgesius
secretaris@rvdewaal.nl


 

Middels onderstaand formulier meld je je aan als lid van RV De Waal.

Persoonlijke gegevens

Adresgegevens

Telefoonnummer
Evt. tweede telefoonnummer
Indien je geen diploma hebt dien je te verklaren: -minstens 50 meter te kunnen zwemmen in roeikleding;  -minstens 2 minuten te kunnen watertrappen;  -minstens 5 meter onder water te kunnen zwemmen.
Zou je kort maar zo duidelijk mogelijk kunnen omschrijven hoeveel je al geroeid hebt? Als je hier "beginner" neerzet bent gaan we er vanuit dat je nog nooit hebt geroeid.
 
 
 

Contact

Inloggen