Nominaties Clubheld van het jaar (Valis Scherm Bokaal)

Geplaatst op 15-11-2019  -  Categorie: Publiek nieuws

Verschillende clubleden hebben gehoor gegeven aan de oproep om een of meerdere leden of een commissie te nomineren voor de Valis Scherm Bokaal, een ereprijs die jaarlijks wordt toegekend voor bijzondere inzet voor de club. De genomineerden zijn:

1. Het vlottenteam

Een kleine groep vrijwilligers, die heel vaak de positie van het vlot moeten aanpassen aan de wisselende waterstand in de Spiegelwaal. Vaak zwaar werk op onregelmatige tijden, komt op klein groepje leden neer. Wel superbelangrijk werk om te kunnen blijven roeien.
Een team van mensen die er toch maar het hele jaar door voor zorgt dat we met de boten het water op kunnen. Er zijn perioden dat de hoogte van het vlot bijna dagelijks moet worden bijgesteld. Daarnaast houden ze het vlot en de aanloopplanken zo goed mogelijk in conditie.

2. Rens Bitterling

Zonder de grote inzet van Rens zou de conditie van onze vloot beduidend slechter zijn. Rens is een eersteklas vakman, altijd goedgemutst, een gouden vent.
Is er als je hem nodig hebt, gezellig, droge humor, bescheiden, deskundig en houdt de boten in de vaart. Zijn hond is ook een pré afgezien van de hondenkak dan,

3. Coaches beginnersgroepen

Van de coaches van beginnersgroepen wordt veel gevraagd; er zitten onder de cursisten natuurtalenten, maar ook moeilijke gevallen. Daarnaast wordt maar een deel van de cursisten uiteindelijk lid. Het is dus niet altijd dankbaar werk, maar wel heel belangrijk voor de groei van de vereniging.

Wie wordt de clubheld van 2019?

Vanaf heden kan je via deze link jouw stem uitbrengen op jouw clubheld van 2019! Stemmen kan tot en met 31 december 2019. De clubheld wordt bekend gemaakt op de nieuwjaarsbijeenkomst op ... januari.

 

 

Inloggen


Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten?

Activiteiten

NOV
17
Suikerrace

Roei-activiteiten | Rosendaalse Vliet

wedstrijd over 7 km op de Rosendaalse Vliet Inschrijven via wedstrijdformulier Is dit je ...

NOV
24
SNERTrace

Roei-activiteiten | 14:00 - 17:00 | Spiegelwaal - RV de Waal

Enige echte RVdeWaal wedstrijd In C2* (3 personen) of C4* (5 personen)voor iedereen waarbij naa...

DEC
1
Beatrix Winterwedstrijden

Roei-activiteiten | Eindhoven

wedstrijd over 6 km op het Eindhovens Kanaal Inschrijven via wedstrijdformulier

DEC
7
NKIR

Roei-activiteiten | Amsterdam

Ergometerrace over 2000 meter Inschrijven via wedstrijdformulier

Roeikleding

thumb3-rv-de-waal3

Officiële wedstrijdkleding van R.V. de Waal kan besteld worden via onderstaande link:

roeigoed.nl