De Staalmannen

foto-staalmannen

Over ons

We zijn een mannenploeg, opgericht in 2018 om gewoon regelmatig, flink fanatiek te roeien. Ons motto: “aanwezig zijn” en winnen is belangrijker dan techniek! We staan dan ook zeker niet bekend om onze techniek & souplesse, maar eerder om ons enthousiasme en power ;-)

We hebben jarenlang met veel plezier geroeid in de Nero, waarin we ondertussen best aardig hebben leren roeien; zelfs 4x blik getrokken, onder andere op de Lingebokaal! (ons hoogtepunt tot nu toe) Nu de techniek ietsje beter is geworden zijn we overgestapt naar glad roeien in de Pluto, hebben de meesten van ons ook skiffen 2a behaald en roeien we regelmatig in de dubbeltwee.

Naast raggen in de C4x+ over de Spiegelwaal zoeken we altijd nieuwe uitdagingen… We hebben dan ook aan veel leuke en uitdagende roeiactiviteiten deelgenomen zoals wedstrijden, marathons ( Hart van Holland), toertochten door het hele land, trainingen bij andere verenigingen, coach clinics, De elfstedentocht, Coastal Rowing rond Pampus en niet te vergeten 65 km heen en weer gevaren op de Spiegelwaal!

Op de planning voor 2023: De “Head of the River” en de “Ringvaart Regatta” ! doelstelling: niet als eerste te eindigen of misschien zelfs niet als laatste!

Huidige leden

- Filip Borgesius
- Hans van Megen
- Luuk Buijsrogge
- Eric Goorsenberg
- Matthijs Suijlen
- Wouter Stumpel
- Michiel van Zoest

Overig

We hebben geen vaste invallers.

Coaching hebben we wisselend/af en toe: Marc Nijhof, Kai Quekel, Wilbert de Jong, Erik Luckers. Alle coaching is verder welkom.

Er zijn geen vacatures op het moment.

 

 

Inloggen


Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten?

Activiteiten

DEC
10
NKIR

Roei-activiteiten | Amsterdam

Nederlandse Kampioenschappen Indoor Roeien ergometerwedstrijd over 2000 meter Opgeven via wed...

DEC
27
Midwinter Mixen

Roei-activiteiten | Spiegelwaal

Jij ook zo'n zin om na de kerst weer de boot in te duiken. Grijp je kans bij het midwintermixe...

Roeikleding

thumb3-rv-de-waal3

Officiële wedstrijdkleding van R.V. de Waal kan besteld worden via onderstaande link:

roeigoed.nl