Zoeken

RV de Waal op NPO Radio 5

10 augustus 2020  -  Publiek nieuws
Dat je ook met een respectabele leeftijd kunt blijven roeien, wisten wij al lang. Sinds vorige week weet heel Nederland het. Verslaggever Joris Kreugel van NPO Radio 5 reed met onze Marijke, 92 jaar jong, naar de vereniging en sprak met haar over het plezier van roeien op de Spiegelwaal. Het was niet alleen op de radio te horen bij Joris Zoekt Vakantie, het is ook op beeld vastgelegd!  

Het verhaal achter de naam van een skiff

02 juni 2020  -  Publiek nieuws
Wij hebben nog niet zolang een skiff met de naam Rob Mesdag (zonder van). Die komt als krijgertje van zijn oude vereniging De Hoop waar wij een goed contact mee hebben. Rob was een gerenommeerd skiffeur: 4x Nederlands Kampioen, 4x skiffhead, 3de EK, deelnemer in 1952 van Olympische Spelen Helsinki. De Olympische Spelen van Melbourne in 1956 gingen vanwege een conflict Rusland niet door, omdat N...

Ruimte voor RV de Waal

15 april 2020  -  Publiek nieuws
Bekijk nu het pleidooi van Roeivereniging De Waal om het drijvend botenhuis te behouden. Dat dreigt verloren te gaan door het bestemmingsplan "Ruimte voor de Waal".

Een nieuw gezicht voor RV de Waal

15 april 2020  -  Publiek nieuws
Helaas, roeien zit er nog even niet in. Wandelen of hardlopen op gepaste afstand van anderen kan natuurlijk wel. Misschien ben je tijdens je alternatieve training deze reusachtige replica van het Romeinse masker al tegengekomen. Op woensdag 8 mei werd hij van Millingen aan de Rijn verscheept naar het stadseiland Veur-Lent. Ons lid Debbie was ter plaatse en maakte een paar mooie foto's.        ...

Fit blijven in tijden van Corona

25 maart 2020  -  Publiek nieuws
Fitness met een fietsband. Voorzitter Cor Scheffers laat in dit filmpje van 5 minuten zien hoe je dat doet. Plus huis-tuin-en-keuken-oefeningen voor iedereen die 5 hoog achter (of voor) woont. Nederland in beweging, eat your heart out!