Zoeken

De EuroGames bij RV de Waal in diverse media

03 augustus 2022  -  Publiek nieuws
De EuroGames die RV de Waal hoste voor het onderdeel roeien zijn niet onopgemerkt gebleven: Een artikel en fotoreportage in de Brug én een artikel in NLRoei. Mooie verslagen, een feest om te lezen (en heerlijk na te genieten...) En mocht je er nog geen genoeg van hebben, bekijk hier dan ook de dronebeelden van de eerste dag.  

De smaakmakers van de EuroGames

01 augustus 2022  -  Publiek nieuws
Er is door veel vrijwilligers hard gewerkt, maar dit waren naast de roeiers toch wel de smaakmakers van de EuroGames: Theo Uijlen oftewel het ijsvogeltje met het heerlijke regenboogijs De dragqueens die de prijsuitreiking opluisterden De masseur bij wie je voor én na de wedstrijd een massage kon boeken Marja de Lint en alle andere tappers bij wie je een lekker fris biertje kon halen...

Blik voor RV de Waal bij de EuroGames

01 augustus 2022  -  Publiek nieuws
En uiteraard is er blik behaald door RV de Waal: Goud voor de four tops (Rob, Theo, Steven en Leon): Eveneens goud voor Karin en Debbie: En zilver voor de mixed 8: Gefeliciteerd!

Winnaar van de derde dag van de fotoactie

01 augustus 2022  -  Publiek nieuws
En de winnaar van dag 3 van de fotoactie is onze eigen Lenny Rijken. De derde dag was een bijzondere dag, waarin de finales geroeid werden en we samen de prijsuitreiking vierden. De foto bevat alle elementen van de afgelopen drie dagen: de enorme hartelijkheid tussen de roeiers onderling, Nijmegen op de achtergrond, de strakke organisatie (zie de wijzende hand) en de blinde man die o...

RV de Waal op het journaal

30 juli 2022  -  Publiek nieuws
RV de Waal en de EuroGames hebben nu nationale bekendheid: gisteren werd aan beide namelijk aandacht besteed op het acht uur journaal. Maar je kunt beter naar de uitzending van vijf uur kijken, want daar was onze eigen Cédrique Ortmans in beeld. Check gauw deze link!