Veiling van Helden op het Water

Geplaatst op 05-04-2019  -  Categorie: Publiek nieuws

Het boehelden-2 2k Helden op het Water wordt aan liefhebbers van de roeisport te koop aangeboden en gaat naar de hoogste bieder. Het bod kan via email worden gedaan tot en met 23 mei 24.00 uur aan oud notaris Otto Over. De opbrengst komt ten goede aan KiKaRow.

Het boek van Documentatiecentrum Roeisport is tweeledig een collectors item. Het boek bevat de door Cor Scheffers, bestuurder Documentatiecentrum en voorzitter van RV De Waal, verzamelde handtekeningen van gouden medaillisten van de Wereldkampioenschappen 2014 (o.a. van het Kiwipair 2-/2+ Hamish Bond en Eric Murray) gehouden in Amsterdam als van een groot deel van de Helden die in dit boek zijn opgenomen. Het boek is mede uniek omdat dit het enige exemplaar is met een paar fotopagina's die omgekeerd zijn afgedrukt (van o.a. Jan Wienese). Draai je het boek om dan zie je er niets van.
Liefhebbers worden uitgenodigd hun bod uit te brengen aan Otto Over, oud notaris en voorzitter van Roeivereeniging Willem III - Amsterdam (voorlaatste aankomstplaats op 13 juli 2019).
Het hoogste bod wordt bekend gemaakt op 25 mei rond 17.00 uur op RV De Waal Nijmegen, na ontvangst van De KikaRow roeiers door (waarschijnlijk) burgemeester Hubert Bruls van Nijmegen die dan ook de hoogste bieder bekend zal maken. Inmiddels ligt er een bod van € 500. Cor Scheffers doet met pijn afstand van dit unieke boek maar het fanthelden-1astische doel KikaRoW prevaleert. 

 

Inloggen


Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten?

Activiteiten

APR
28
Regiowedstrijden Jeugd Eindhoven

Roei-activiteiten

MEI
11
Toertocht 'de Ronde Hoep''

Roei-activiteiten | 08:00 - 20:00 | Amsterdam

Op zaterdag 11 mei a.s organiseren we, in samenwerking met roeivereniging Willem 3 te Amsterdam, ...

MEI
16
Basiscursus - stuurinstructie

Roei-activiteiten | Societeit

Stuurinstructie voor deelnemers aan de basiscursus roeien

MEI
16
RV de Waal First Bumping Wedstrijd

Roei-activiteiten | 19:00 - 21:30 | Spiegelwaal

De start van de Bumping is om 20.00 uur Ga ruim op tijd het water op en zorg dat je om 19.50 u...