Bloed, zweet en (licht) trainen

Geplaatst op 08-12-2020  -  Categorie: Publiek nieuws

Als deze coronacrisis ergens goed voor is, is het wel dat je de tijd hebt om aan je lichaam te werken. En waar kan dat beter dan bij de roeivereniging? Door te roeien natuurlijk, maar ook als het slecht weer is kun je prima aan je conditie werken. Want hoe mooi is het niet dat we een eigen krachthonk hebben? Hoeveel roeiverenigingen kunnen ons dat nazeggen? Oké, het zijn misschien niet allemaal state of the art apparaten, maar who cares? Ze doen het prima!  En met name de roeimachines zijn (nog) in topconditie, al moet ik bekennen dat ik nog steeds niets snap hoe de spelletjes als de fishgame eigenlijk moeten. Ook de rest van de fitnessapparaten ziet er puik uit, een roestplekje hier en daar daargelaten.

Maar dan de spinningfietsen! Die zien er wel echt uit alsof ze van voor de oorlog stammen; misschien heeft men er in de loopgraven nog op getraind om in conditie te blijven. Maar eerlijk is eerlijk: ze fietsen wél goed. En dat is waar het uiteindelijk om draait.

Muziek draaien, dat kan ook goed in het krachthonk. We hebben een prima installatie. Het enige jammere is dat we geen discobal aan het plafond hebben hangen; dat zou de wat kille ruimte een stuk knusser en geschikt voor feestjes maken. Wat mooie gekleurde lampen zouden ook niet misstaan; dan zouden de bloedsporen in het spinninghok misschien niet eens meer opvallen en zouden we de concurrentie met een bedrijf als Robox fitness met gemak aankunnen en ook 15 euro per indoorroeiles per persoon kunnen vragen.

Ideetje?

Monique Schoutsen

 

 

Inloggen


Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten?

Activiteiten

DEC
10
NKIR

Roei-activiteiten | Amsterdam

Nederlandse Kampioenschappen Indoor Roeien ergometerwedstrijd over 2000 meter Opgeven via wed...

DEC
27
Midwinter Mixen

Roei-activiteiten | Spiegelwaal

Jij ook zo'n zin om na de kerst weer de boot in te duiken. Grijp je kans bij het midwintermixe...

Roeikleding

thumb3-rv-de-waal3

Officiële wedstrijdkleding van R.V. de Waal kan besteld worden via onderstaande link:

roeigoed.nl