Roeimanifestatie Stevenskerk

Geplaatst op 28-09-2019  -  Categorie: Publiek nieuws

Roeimanifestatie Stevenskerk

 

RV De Waal organiseert in samenwerking met de KNRB (Koninklijke Nederlandse Roeibond) en de roeiverenigingen Phocas, Jason (Arnhem) en De Drie Provinciën (Cuijk), op maandagavond 28 oktober 2019 een Roeimanifestatie in de Stevenskerk.

De KNRB en de roeiverenigingen willen laten zien dat roeien een grote meerwaarde heeft in de realisatie van de sportieve beleidsdoelstellingen van stad en regio.

De manifestatie is bedoeld voor inwoners van Nijmegen en omgeving, alle leden van de gezamenlijke roeiverenigingen en beleidsmakers van de Gemeente Nijmegen die de komende maanden belangrijke besluiten gaan nemen over de toekomstige huisvesting van de roeiverenigingen op de Spiegelwaal.

Tijdens de manifestatie zal roeien als breedtesport worden gepresenteerd en met diverse filmpresentaties worden voorbeelden getoond.

Demonstratie worden gegeven op ergometers (roeimachines) en er bestaat de mogelijkheid om begeleid mee te roeien op een ergometer.

Rob Jaspers (De Gelderlander) zal in het Intermezzo-Café interviews afnemen van o.a. de ‘Olympische Roeifamilie’, Marijke, onze wereldrecordhouder Indoor roeien, en sportarts en fysiotherapeut over roeien en gezondheid (de beste levensverzekering die er bestaat

Verder de wattbike competitie, de ontwikkeling van de boten (van boom tot boot) en Rowing without Limits. 

Het betreft een inloopmarkt met diverse standjes van de roeiverenigingen, de waar uitleg wordt geven over alle aspecten van de roeisport zoals roeicoaching, toerroeien, jeugdroeien, wedstrijdroeien, marathonroeien, coastalroeien. Het aantrekkelijke van deze opzet is dat met veel aanwezige leden informatie kan worden uitgewisseld met bezoekers, met leden onderling maar ook met leden van Phocas, DDP en Jason.

Hoe meer leden op de Roeimanifestatie hoe mooier feest het wordt! We maken een activiteit aan, zodat je kunt aanmelden voor deze mooie dag.

Er is een Task Force Team opgezet die alle voorbereidingen van de roeimanifestatie verzorgen. Daarnaast is extra ondersteuning zeer welkom. Een aantal leden heeft al aangegeven mee te willen werken aan de voorbereidingen en aanwezig te zullen zijn op de Roeimanifestatie.

Oproep aan alle leden om, als het lukt, wat ondersteuning te bieden. Meldt je daarvoor s.v.p. aan bij onze voorzitter: rettizroov.[antispam].@rvdewaal.nl. Wij zullen ervoor zorgen dat het een bescheiden taak is en dat het goed met je wordt afgestemd.

 

 

Inloggen


Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten?

Activiteiten

MRT
5
informatie bijeenkomst coach belangstellenden

Roei-activiteiten | 19:30 - 21:00 | Societeit

Informatiebijeenkomst voor leden met interesse om (beginners) te gaan coachen. Aan bod komt onder...

MRT
7
Buitenklusmiddag

Klussen en vlootonderhoud | 12:00 - 15:00

Deze middag gaan we onder andere onkruid wieden en snoeien, zodat het terrein rond het clubgebouw...

MRT
21
Head of the River Amstel

Roei-activiteiten | Amsterdam

Wedstrijd over 8 km op de Amstel tussen Ouderkerk en Amsterdam

MRT
24
Basis Roeien - informatie en kennismaking voorjaarscursus

Roei-activiteiten | 19:00 - 21:30 | Societeit RV de Waal

Informatie avond en kennismakingsborrel voor startende roeiers en hun coaches 1900 - 20.00 ; in...

Roeikleding

thumb3-rv-de-waal3

Officiële wedstrijdkleding van R.V. de Waal kan besteld worden via onderstaande link:

roeigoed.nl