Roeimanifestatie Stevenskerk

Geplaatst op 28-09-2019  -  Categorie: Publiek nieuws

Roeimanifestatie Stevenskerk

 

RV De Waal organiseert in samenwerking met de KNRB (Koninklijke Nederlandse Roeibond) en de roeiverenigingen Phocas, Jason (Arnhem) en De Drie Provinciën (Cuijk), op maandagavond 28 oktober 2019 een Roeimanifestatie in de Stevenskerk.

De KNRB en de roeiverenigingen willen laten zien dat roeien een grote meerwaarde heeft in de realisatie van de sportieve beleidsdoelstellingen van stad en regio.

De manifestatie is bedoeld voor inwoners van Nijmegen en omgeving, alle leden van de gezamenlijke roeiverenigingen en beleidsmakers van de Gemeente Nijmegen die de komende maanden belangrijke besluiten gaan nemen over de toekomstige huisvesting van de roeiverenigingen op de Spiegelwaal.

Tijdens de manifestatie zal roeien als breedtesport worden gepresenteerd en met diverse filmpresentaties worden voorbeelden getoond.

Demonstratie worden gegeven op ergometers (roeimachines) en er bestaat de mogelijkheid om begeleid mee te roeien op een ergometer.

Rob Jaspers (De Gelderlander) zal in het Intermezzo-Café interviews afnemen van o.a. de ‘Olympische Roeifamilie’, Marijke, onze wereldrecordhouder Indoor roeien, en sportarts en fysiotherapeut over roeien en gezondheid (de beste levensverzekering die er bestaat

Verder de wattbike competitie, de ontwikkeling van de boten (van boom tot boot) en Rowing without Limits. 

Het betreft een inloopmarkt met diverse standjes van de roeiverenigingen, de waar uitleg wordt geven over alle aspecten van de roeisport zoals roeicoaching, toerroeien, jeugdroeien, wedstrijdroeien, marathonroeien, coastalroeien. Het aantrekkelijke van deze opzet is dat met veel aanwezige leden informatie kan worden uitgewisseld met bezoekers, met leden onderling maar ook met leden van Phocas, DDP en Jason.

Hoe meer leden op de Roeimanifestatie hoe mooier feest het wordt! We maken een activiteit aan, zodat je kunt aanmelden voor deze mooie dag.

Er is een Task Force Team opgezet die alle voorbereidingen van de roeimanifestatie verzorgen. Daarnaast is extra ondersteuning zeer welkom. Een aantal leden heeft al aangegeven mee te willen werken aan de voorbereidingen en aanwezig te zullen zijn op de Roeimanifestatie.

Oproep aan alle leden om, als het lukt, wat ondersteuning te bieden. Meldt je daarvoor s.v.p. aan bij onze voorzitter: rettizroov.[antispam].@rvdewaal.nl. Wij zullen ervoor zorgen dat het een bescheiden taak is en dat het goed met je wordt afgestemd.

 

 

Inloggen


Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten?

Activiteiten

JUL
15
Skiffen 1a (INSCHRIJFLIJST)

Roei-activiteiten | Spiegelwaal - RV de Waal

Roei je ongeveer een jaar in C-materiaal en wil je een stapje verder. Ook deze zomer willen we me...

JUL
15
skiffen 1b (INSCHRIJFLIJST)

Roei-activiteiten | Spiegelwaal - RV de Waal

Heb je een jaar of meer ervaring met roeien in een C1 (skiff 1a) en wil je de stap maken naar ski...

JUL
16
4daagse roeien

Roei-activiteiten | 06:00 - 08:30 | Spiegelwaal

Op dinsdag wandelen de 4daagse lopers over de Waalbrug en langs de dijk. Mooi moment om ze met...

AUG
1
Examens - ik ben klaar voor een examen (INSCHRIJVING)

Roei-activiteiten | Spiegelwaal

Geeft je coach aan dat je klaar bent voor een roeivaardigheids- of stuur examen of heb je zo ...

Roeikleding

thumb3-rv-de-waal3

Officiële wedstrijdkleding van R.V. de Waal kan besteld worden via onderstaande link:

roeigoed.nl