Terugblik en uitslagen Snertrace 2019

Geplaatst op 28-11-2019  -  Categorie: Publiek nieuws

De goden waren ons gunstig gezind: zondag 24 november werd een prachtige roeidag. Sommige deelnemers roeiden op bijna glad water in korte broek en een shirt met korte mouwen. Er was een goede opkomst en deelname. De ledencommissie had het allemaal perfect georganiseerd.

Het was alweer de vierde opeenvolgende keer terwijl wij nu ruim 3 ½ jaar roeien op de Spiegelwaal. Volgend jaar al een Snert-lustrum!

Na hard roeien natuurlijk Snert-gerelateerde prijzen (hoofdprijs Snertbeker) met een uitgebreide proeverij van 2 soorten snert en drankjes om na afloop warm te blijven.

Het werd een spannende race om de beste tijd tussen de ploeg van de Staalmannen en onze talentvolle jeugd C4+ bestaande uit Hanno Sielcken, Tijn de Kruijff, Hidde Havinga, Misha Engel en Niels Goorsenberg. Vanaf de start kon je al zien dat ze hoge ogen gingen gooien. Zij roeiden technisch en in een vrij hoog tempo, waarbij het haast leek of die jonge knapen helemaal niet moe werden. Ze wonnen met 1 seconde verschil.

Het wekelijks coachen door de jeugdcommissie werpt haar vruchten af. Reden te meer om de Snertrace jaarlijks als vaste traditie vast te houden. Na afloop was het in de sociëteit een volle bak.

 

In het huis-aan-huisblad ‘De Brug’ is een mooi artikel verschenen over de snertrace:

img-2547 2

 

 

Inloggen


Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten?

Activiteiten

DEC
10
NKIR

Roei-activiteiten | Amsterdam

Nederlandse Kampioenschappen Indoor Roeien ergometerwedstrijd over 2000 meter Opgeven via wed...

DEC
27
Midwinter Mixen

Roei-activiteiten | Spiegelwaal

Jij ook zo'n zin om na de kerst weer de boot in te duiken. Grijp je kans bij het midwintermixe...

Roeikleding

thumb3-rv-de-waal3

Officiële wedstrijdkleding van R.V. de Waal kan besteld worden via onderstaande link:

roeigoed.nl