Yes...eerste halen in zicht

Geplaatst op 07-05-2020  -  Categorie: Covid-19 openbaar

Het was vorige week even spannend maar na overleg van de veiligheidsregio Gelderland Zuid op 30 april is er vrijdag 1 mei vanuit de gemeente Nijmegen groen licht gekomen voor het vanaf zondag 3 mei georganiseerd sporten van onze jeugdroeiers t/m 18 jaar op de Spiegelwaal. Dit onder specifieke voorwaarden die te vinden zijn in het verenigingsprotocol  Hervatten roeien jeugd .

De jeugdcommissie had nog even tijd nodig maar komende zondag 10 mei gaan de eerste (jeugd)roeiers weer het water op. Dit onder toeziend oog van de gemeente. 

En dat is niet het enige goede nieuws. Er is ook groen licht gegeven voor het weer opstarten van niet contact sporten mits 1,5 meter afstand mogelijk is. Dit betekent dat we vanaf 11 mei weer in skiff en C1 het water op mogen onder een aantal voorwaarden. De komende dagen zullen we hiervoor het verenigingsprotocol aanpassen. Dan worden naar verwachting ook eventuele nadere voorwaarden bekend en ook of deze weer door de gemeente goed moet worden gekeurd is nog niet duidelijk. Nieuws zal direct op de site worden geplaatst.

NB: reserveren mag pas na bekend maken van het verenigingsprotocol . Alle reserveringen voor die tijd worden verwijderd. 

Uiteraard vinden we het samen met jullie erg jammer dat er nog geen mogelijkheden worden geboden voor grotere nummers. We kijken samen met andere roeiverenigingen en de KNRB welke mogelijkheden er zijn om dit te versnellen. Ook gaan we kijken welke mogelijkheden we kunnen bieden voor roeiers zonder skiffen 1 die wel een keer het water op willen. 

Namens het bestuur

Carin van Bunningen

Commissaris (wedstrijd)Roeien RV de Waal

Heb je nog vragen? Neem contact op via siraterces.[antispam].@rvdewaal.nl

 

 

Inloggen


Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten?

Activiteiten

NOV
27
Beatrix Winterrace

Roei-activiteiten | Eindhoven

Tijdrace over 6000 meter op het Eindhovens kanaal Voor ervaren en minder ervaren roeiers (C bot...

DEC
10
NKIR

Roei-activiteiten | Amsterdam

Nederlandse Kampioenschappen Indoor Roeien ergometerwedstrijd over 2000 meter Opgeven via wed...

DEC
27
Midwinter Mixen

Roei-activiteiten | Spiegelwaal

Jij ook zo'n zin om na de kerst weer de boot in te duiken. Grijp je kans bij het midwintermixe...

Roeikleding

thumb3-rv-de-waal3

Officiële wedstrijdkleding van R.V. de Waal kan besteld worden via onderstaande link:

roeigoed.nl